پیش‌بینی بورس یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار شنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ آیا اقلام چینی در بازار، همگی قاچاق هستند؟ | واکنش رئیس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی خراسان رضوی به یک مصاحبه جنجالی پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۴ تولید ۷۵ درصد زعفران ایران در خراسان رضوی | دانشنامه ملی زعفران در مشهد تألیف می‌شود مطالبات گندمکاران تا ۲۲ مهر پرداخت می‌شود (مهرماه ۱۴۰۴) دلار در مشهد به کانال ۱۰۵ هزار تومان سقوط کرد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) | هایما ۷X چند؟ رشد یکپارچه قیمت خودرو‌های داخلی (۲۶ مهر ۱۴۰۴) + جدول گل تازه زعفران امروز کیلویی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) فرم «ج» انصرافی‌های نهضت ملی مسکن سبز می‌شود فعالیت مراکز اقامتی فاقد پروانه و پایان‌کار در مشهد متوقف می‌شود؟ بی‌مزگی میوه‌ها از کجا آب می‌خورد؟! قیمت طلای جهانی امروز (۲۶ مهرماه ۱۴۰۴) | طلای جهانی بالاخره سقوط کرد بورس جهش کرد | ورود سنگین پول حقیقی به بازار (۲۶ مهر ۱۴۰۴) شاخص‌های حذف یارانه ۱۰ میلیون نفر چیست؟ برکناری فرزین از ریاست بانک مرکزی تکذیب شد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) صیانت از نیروی انسانی در محیط کار | اجرای آیین‌نامه اصلاحی ایمنی امور پیمانکاران از آبان ۱۴۰۴ مجوز واردات گوشت گرم گوساله از پاکستان و برزیل صادر شد ممنوعیت خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار استاندار خراسان رضوی: واردات برنج را با ارز آزاد برای رفع نیاز استان انجام خواهیم داد کالابرگ، کالامحور خواهد شد رکود ادامه‌دار بازار خودرو (۲۶ مهر ۱۴۰۴) کاهش قیمت دلار درپی انتشار اخبار ضدونقیض از اتمام مکانیسم ماشه | دلار فردایی چند؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴) تأثیر حذف ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی بر قیمت کالا‌های اساسی | کارشناسان توضیح می‌دهند بررسی قیمت دینار عراق و ریال سعودی در بازار آزاد مشهد (۲۶ مهر ۱۴۰۴) ابلاغ تعرفه صفر برای واردات حبوبات و گندم از اتحادیه اوراسیا طلا امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۲۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امکان فروش ۶۰ درصد سهام عدالت | فروش سبد سهام عدالت محدودیت زمانی ندارد

  • کد خبر: ۳۷۹۵۰
  • ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۰
  • ۴
امکان فروش ۶۰ درصد سهام عدالت | فروش سبد سهام عدالت محدودیت زمانی ندارد
مدیر برنامه ریزی شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار کشور با اشاره به امکان فروش ۶۰ درصد سهام عدالت از این هفته گفت: کسانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند نیز می توانند در سامانه تغییر وضعیت دهند و سهام خود را بفروشند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر برنامه ریزی شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار کشور با اشاره به امکان فروش ۶۰ درصد سهام عدالت از این هفته گفت: کسانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده اند نیز می توانند در سامانه تغییر وضعیت دهند و سهام خود را بفروشند.

 

مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار کشور با اشاره به آزادسازی سهام عدالت از اردیبهشت گفت: این هفته 30 درصد بعدی سبد سهام عدالت قابل معامله است.

 

سید محمدجواد فرهانیان افزود: در دور گذشته به دلیل آماده نبودن زیرساخت ها مردم به بانک ها و کارگزاری ها مراجعه می کردند و در این مرحله، مراجعه به بانک ها وجود دارد اما بانک ها از درگاه کارگزاری خود اقدام به فروش می کنند.

 

وی گفت: فروش سبد سهام عدالت محدودیت زمانی ندارد.

 

فرهانیان افزود: کسانی که روش مستقیم را برای دسترسی به سبد سهام خود انتخاب کرده و به کارگزاری های بازار سرمایه معرفی شده اند ممکن است به حساب برخی از آنها پول سهام واریز نشده باشد زیرا همه سفارش ها تکمیل نشد و ناهماهنگی بین بازار پول و سرمایه اتفاق افتاد.

 

وی با بیان اینکه اکنون این ناهماهنگی رفع شده است گفت: کسانی که روش غیرمستقیم را انتخاب کرده و سهامشان را نفروخته اند اما اکنون به فروش آن نیاز دارند می توانند در سامانه تغییر وضعیت دهند و سهام خود را بفروشند.

 

فرهانیان افزود: هفته آینده بانک ها زیرساخت هایشان برای قبول سهام عدالت به عنوان وثیقه کارت های اعتباری آماده می شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
یاسین مصطفی زاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
0
3
دو ماه بیشتر است سهام فروختم ولی هیچ پولی به حسابم واریز نشده لطفا پیگیری کنید
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۳۰
علی برکت الله...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۵/۱۹
0
1
از کی میتونیم روش مستقیم وبزنیم الان زدم باز نبود ک؟؟؟
لیلا طرفی عسکریان
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۰
0
1
سلام خسته نباشید بنده 30درصد فروختم اما پول واریزی 580هزارتومان چرا کدملی بنده 1987638042بانک صادرات
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->